BLOG, Strana 4

Skladování nikotinových sáčků a do kdy spotřebovat otevřené balení

Oblíbili jste si nikotinové sáčky a chcete vědět vše o jejich použití? Poradíme vám, jak sáčky skladovat a jak rychle je spotřebovat. Inspirujte se ověřenými tipy a radami a užijte si svou zaslouženou chvilku relaxace.

 

Jak skladovat nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky je vhodné skladovat při stálé pokojové teplotě. Nemusíte se bát, že by se sáčky zkazili nebo byste si je nemohli s sebou vzít třeba na dovolenou. Mějte je vždy dostupné po ruce, ať už jste v práci nebo na cestách. Nikotinové sáčky se pohodlně vejdou do kapsy, do batohu, ale klidně je mějte v šuplíku v kanceláři.

 

Skladování v ledničce

Pro lepší účinek nikotinu a delší trvanlivost doporučujeme skladovat nikotinové sáčky v ledničce. Vychutnejte si tak svou oblíbenou příchuť a dopřejte si svou potřebnou dávku nikotinu. Výhodou nikotinových sáčků je také jejich diskrétnost, kdy ostatní ani nemusí vědět, že je zrovna používáte.

 

Do kdy spotřebovat

Otevřené balení je vhodné spotřebovat nejdéle do jednoho týdne od otevření. Nebojte se vyzkoušet víc příchutí, případně se podělte s přáteli. Otevřená balení je také dobré skladovat v letním období v ledničce. Podpoříte tak nejen plnou chuť nikotinových sáčků, ale také si užijete silnější a kvalitnější účinek sáčků. Do lednice se sáčky s nikotinem hodí i pro jejich delší trvanlivost a stálou sílu nikotinu.

 

Proč vyzkoušet nikotinové sáčky

U nikotinových sáčků oceníte možnost použití téměř kdekoliv. Nemusíte řešit pracovní pauzu na kouření, zbavíte se stresu při cestování a použít je můžete například i v letadle. Nikotin vám pomůže proti nervozitě, stresu a dokáže vás velmi rychle uklidnit. Využijte jej vždy, když budete mít chuť na klasickou cigaretu.

 

Nahraďte klasické cigarety

Nikotinové sáčky jsou skvělým způsobem, jak se postupně odnaučit kouřit. Začněte klasickou dávkou nikotinových sáčků s obsahem nikotinu, na jaký jste zvyklí. Postupně ubírejte, až zjistíte, že kouření vůbec nepotřebujete. Pro pocit relaxace a uklidnění můžete vyzkoušet i oblíbenou e-cigaretu, kdy si užijete plnou chuť a příjemné aroma. Už žádné kouření, po kterém vám žloutnou prsty a je nepříjemné svým zápachem pro vás i pro okolí.

E-cigarety LIO NANO

Zbavte se klasického kouření, které je nepříjemným zlozvykem a mnohdy vám nepříjemně komplikuje život. Vyměňte klasickou cigaretu za moderní e-cigaretu. Vyzkoušejte znacku LIO NANO, která vás zaujme svým designem, ale také jednoduchým použitím.

 

Proč e-cigarety

Kouření už nemusí být otravným zlozvykem, který vás donutí stát před kanceláří v dešti. Zapomeňte na hledání místa, kde je kouření ještě dovoleno, a vyzkoušejte e-cigarety. Těšit se můžete na příjemný zážitek, chvilku sami pro sebe a relaxaci s cigaretou, která vám i okolí bude vonět. Zvolte si oblíbené ovocné aroma, případně dejte přednost zajímavým směsím.

 

Vyzkoušejte LIO NANO

Hledáte design, jednoduché použití a praktickou stránku elektronické cigarety? To vše v sobě spojuje jednorázová elektronická cigareta LIO NANO. Kapacita baterie je 500 mAh, těšit se tedy můžete až na 600 potáhnutí.

 

Design i praktická stránka

Oceníte krásné ploché tělo a křivky e-cigarety, která se pohodlně vejde do každé kapsy, kabelky nebo tašky. Vezměte si s sebou tohoto elegantního společníka do kanceláře, ale klidně i na cesty.

Slyšeli jste už o tom, že jsou e-cigarety kouřením budoucnosti? Zbavte se nepříjemností, spojených s klasickým kouřením. E-cigarety neobsahují dehet, LIO NANO je pro vás tím pravým řešením.

 

Jednoduché použití

Nemusíte se bát složitého použití. U elektronické cigarety to zvládne každý. Stačí ji jednoduše vybalit z krabičky a pohodlně vapovat. E-cigareta obsahuje náplň, nebo také liquid, a to o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20 mg/ml. Tento typ jednorázové e-cigarety se nedoplňuje ani nedobíjí.

 

Nechte se okouzlit vůní a chutí

Vyberte si oblíbenou příchuť a po využívání ji klidně obměňte za jinou. Mezi oblíbené příchutě patří například kombinace jahod a kiwi, případně vyzkoušejte letní osvěžení se Strawberry Ice. Na své si přijdou i milovníci příchutě ledového banánu, mix lesních plodů nebo třeba chuť sladkého lízátka v příchuti Rainbow Candy. Pozvedněte kouření na novou úroveň a užijte si nové a ojedinělé příchutě. Budete překvapeni příjemným aroma a silnou chutí.

Jak se zbavit stresu z cestování

Je pro vás cestování náročné a zdlouhavé? Zpříjemněte si ho pomocí nikotinových sáčků, se kterými si i dlouhou cestu užijete v klidu a pohodě. Poradíme vám i další způsoby, jak se zbavit stresu z cestování a vychutnat si nejen cíl, ale i cestu.

 

Provoz a čekání v autě

Pokud cestujete autem, nejvíc vás mohou potrápit dlouhé kolony a čekání. Jen pro málokoho jsou tyto situace příjemné a většinou nám to na náladě nepřidá. Vyzkoušejte nikotinové sáčky, které vás dokážou velmi rychle dostat zpět do pohody a příjemné nálady. Stejně tak je to v případě, pokud se bojíte jezdit v autě, kvůli stále se zvyšujícímu provozu. Díky nikotinovým sáčkům můžete účinně bojovat se svým strachem a jízdu brát s nadhledem.

 

Cestování vlakem

Nikotinové sáčky neobsahují tabák a navíc si můžete zvolit obsah nikotinu. Pokud se chcete odnaučit kouřit klasické cigarety, budou pro vás ideální volbou. Stejně tak využijete jejich širokou škálu použití. Plánujete letní dovolenou, kam se chystáte vlakem a máte strach, že bez cigarety delší dobu nevydržíte? Vyzkoušejte zmíněné nikotinové sáčky a účinně bojujte se svou nervozitou.

 

Nebojte se letadel

Máte strach z létání a je tak pro vás cesta na dovolenou téměř každý rok utrpení? Velkou výhodou nikotinových sáčků je nejen jejich příjemná chuť, ale také dávka nikotinu, která vás uvolní a dodá potřebný klid. Nikotinové sáčky můžete pohodlně použít i v letadle. Stačí si nikotinový sáček vložit pod ret. Následně po několika minutách se začne uvolňovat nikotin a ten se do těla vstřebá pomocí sliznice.

 

Co si sbalit s sebou

Nezapomeňte si s sebou na dovolenou vzít dostatečný počet nikotinových sáčků, které nejsou nijak omezeny počtem. Sáčky neobsahují tabák, takže se na ně nevztahuje žádný limit. Oceníte také jejich skladnost. Stejně tak můžete do batohu přibalit i elektronickou cigaretu a vyhnete se mnoha nepříjemnostem, které způsobují cigarety v případě, že je kouříte na nevhodných místech. S nikotinovými sáčky, stejně jako s e-cigaretou si užijete cestování i dovolenou v klidu a bez zbytečného stresu.

Užijte si léto – vyzkoušejte nejen nikotinové sáčky

Je pro vás představa léta a času stráveného za volantem stresující? Poradíme vám, jak si léto užít v případě častého cestování. Vyzkoušejte nikotinové sáčky, které dokážou zcela nahradit klasické cigarety.

 

Proč nikotinové sáčky

Velkou výhodou nikotinových sáčků je skladnost, jednoduché a rychlé použití, a to včetně diskrétnosti. Když nebudete chtít, nikdo v okolí nemusí vidět, že si právě užíváte svou dávku nikotinu. Vyberte si sáčky podle jeho obsahu, ať už vám stačí třeba 5 mg nikotinu, nebo potřebujete pořádnou nálož v množství 50 mg nikotinu.

 

S čím nikotin pomáhá

Přínosy nikotinu spočívají v postupném vstřebávání do těla, kdy budete mít pocit, že si užíváte svou klasickou cigaretu, jak jste zvyklí. Využijte nikotinové sáčky k tomu, aby vám pomohly při odvykání kouření. Vyhnete se tabáku, dehtu a dalším zdraví škodlivým látkám, které cigarety obsahují.

 

Nikotin na cestách

Pokud si chcete zpříjemnit letní cestování, vyzkoušejte nikotinové sáčky, případně dejte přednost elektronické cigaretě. Díky těmto moderním způsobům, jak si užít nikotin, se zbavíte nepříjemného zápachu s cigaret, nebudete muset řešit, kde je možné kouřit a kde je to zakázáno. Vyhnete se také žloutnoucím prstům, nehtům a zápachu z vlasů nebo oblečení.

 

Zásoby s sebou

Pokud se chystáte na dovolenou, kromě balení oblečení a dalších nutností, si přibalte také nikotinové sáčky. V tomto případě oceníte to, že sáčky neobsahují tabák, nevztahuje se na ně limit, kolik si jich můžete přibalit s sebou.

 

Omezení při cestování

Co se týče klasických cigaret, doutníků nebo třeba žvýkacího tabáku, tak je limit stanoven na hranici 1 kilogramu. V tomto případě to je zhruba 800 ks cigaret, případně menší množství, podle konkrétní váhy. Do této hranice se pak vleze zhruba 200 ks doutníků. Co se týče zmíněného kilogramu tabáku, jedná se o zhruba 50 – 75 balení žvýkacího tabáku.

Kdy a proč sáhnout po elektronické cigaretě?

Kouříte již několik let a chtěli byste se tohoto nepříjemného zlozvyku zbavit nebo jej alespoň částečně omezit? Velkým pomocníkem je elektronická cigareta. Vyzkoušejte ji a dejte šanci i nikotinovým sáčkům. Podívejte se s námi na výhody jednotlivých výrobků.

 

Jak přestat kouřit

Chcete přestat kouřit, protože vidíte nevýhody klasických cigaret? Rozhodně mezi ně patří škodlivé zdravotní účinky, nepříjemný zápach i žloutnoucí prsty a zuby. Přestaňte s kouřením postupně a nesnažte se vše vyřešit třeba za týden. Pokud kouříte již několik let, vaše tělo je zvyklé na určitý příjem nikotinu. Skvělým pomocníkem může být elektronická cigareta nebo nejnovější trendy v podobě nikotinových sáčků.

 

Začněte pozvolna

Nejdříve se snažte snížit příjem nikotinu. Vyberte si z široké nabídky nikotinových sáčků, kde si sami vyberete obsah nikotinu. Nikotinové sáčky navíc můžete užívat i v práci, v dopravě nebo dokonce v letadle. Stačí si je pohodlně vsunout do úst a nechat nikotin působit. Stejně tak vyzkoušejte elektronickou cigaretu, která vás pomalu, ale jistě zbaví závislosti na kouření klasických cigaret. Překvapí vás, že velmi brzy vám klasické cigarety dokonce přestanou chutnat.

 

Výhody elektronické cigarety

Výhodou elektronických cigaret je zbavení se nepříjemného zápachu. Je to dáno tím, že tyto cigarety nespalují tabák. Kromě zápachu také eliminujete vdechování dehtu, který je zdraví škodlivý. Elektronická cigareta vás potěší jednoduchým a rychlým použitím. Vybrat si můžete z množství oblíbených příchutí a také zvolit e-cigaretu v moderním designu. Vyzkoušejte jednorázové nebo dobíjecí elektronické cigarety.

 

Proč jste závislí na nikotinu

Víte, proč jsou pro vás klasické cigarety tak lákavé? Obsahují totiž nikotin, který na mnohé působí uklidňujícím dojmem. Nikotin vám pomůže zklidnit se při nervozitě, pomáhá vám zvládnout úzkosti a nepříjemné situace, kdy se cítíte nekomfortně. Pokud je pro vás nikotin nepostradatelným každodenním společníkem, vyměňte klasické cigarety za elektronické, případně vyzkoušejte nikotinové sáčky.

Vyzkoušejte moderní způsoby kouření

Zajímáte se o trendy a chcete jít vždy s dobou? Věděli jste, že klasické cigarety už dávno vyšly z módy? Prozradíme vám, co klasické cigarety nahradilo a jak si užít svou dávku nikotinu, bez škodlivého dehtu.

 

Proč se vyhnout klasickým cigaretám

Klasické cigarety působí negativně na vaše zdraví. Spolu s každým potáhnutím cigarety dostáváte do svého těla nejen žádaný nikotin, ale také množství dehtu a dalších škodlivých látek. Klasické cigarety nepříjemně zbarvují vaše nehty, prsty a zuby. Pro okolí je tento zlozvyk také nepříjemný a často jej provází typický zápach z kouře.

 

Co udělat jinak

Zajímejte se o moderní způsoby kouření, které představují elektronickou cigaretu, jako vhodnou alternativu kouření. Stejně tak můžete vyzkoušet nikotinové sáčky, které si vybíráte nejen podle konkrétní příchutě, ale také podle obsahu nikotinu. Začněte pozvolna nahrazovat klasické cigarety, až je nahradíte úplně.

 

Moderní technologie přináší

Výhodou moderních technologií jsou i nové způsoby, jak si užít nikotin efektivněji. Vybrat si můžete jednorázové nebo dobíjecí e-cigarety. Stejně tak vyzkoušejte nikotinové sáčky, které použijete doma, v kanceláři, v dopravním prostředku, ale také třeba v kině nebo v divadle.

 

Nenechte se omezovat

Klasické cigarety nás často omezují, způsobují nám problémy na pracovišti a marně hledáme místo, kde si užít svou chvilku relaxuj a uvolnění. S e-cigaretami a nikotinovými sáčky už tento problém nebudete muset řešit.

 

Elektronické cigarety a nikotinové sáčky

Elektronické cigarety, stejně jako nikotinové sáčky vám dodají potřebnou dávku nikotinu. Ten vás dokáže uklidnit, zbavit nervozity a stresu. Nikotinové sáčky mohou být například skvělým pomocníkem před důležitým pohovorem, kdy nechcete být cítit cigaretovým kouřem. Stejně tak se hodí i do letadla, pokud je pro vás létání nepříjemnou nutností. E-cigaretu si navíc sbalíte i na cesty a pohodlně ji použijete téměř kdekoliv. Elektronická cigareta navíc obsahuje až o 99 % škodlivých látek méně než klasická cigareta.

Jaký moderní způsob kouření vyzkoušíte vy?

4 způsoby, jak přestat kouřit klasické cigarety

Chcete jít s dobou a zároveň vyzkoušet něco nového? Zapomeňte na klasické cigarety a konečně s tímto nepříjemným zlozvykem přestaňte. Máte strach, že vám bude chybět nikotin a chcete podpořit svou schopnost soustředit se? Přinášíme skvělé a efektivní řešení.

 

Začínejte pozvolna

Už jste někdy s kouřením zkoušeli přestat? Pokud ano, rozhodně se nesnažte skončit hned a najednou. Zkuste nejdřív omezit množství klasických cigaret. Zároveň postupně snižujte dávku nikotinu. K tomu, abyste přestali kouřit je zapotřebí pevná vůle a motivace. Připomeňte si u cigaret nepříjemný zápach, zažloutlé prsty i zuby. Klasické cigarety mají také negativní dopad na vaše zdraví a často způsobují problémy s dýchacím ústrojím.

 

Nahraďte klasické cigarety

Cítíte, že je pro vás nikotin důležitou součástí a nedovedete si bez něj představit fungování? V tom případě alespoň nahraďte klasické cigarety. Ty už dávno vyšly z módy a mnohdy vám způsobí víc problémů než užitku. Skvělou možností, jak dostat do těla svou dávku nikotinu jsou oblíbené nikotinové sáčky. Vybrat si můžete hned z několika značek. Stejně tak vyzkoušejte e-cigarety s vámi zvolenou příchutí.

 

Vyzkoušejte nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky jsou komfortním způsobem, jak nahradit klasické cigarety. Sami si vyberte sáčky s žádaným obsahem nikotinu. Zvolte si obsah nikotinu od 2 mg až po pořádnou dávku 50 mg. Při používání nikotinových sáčků nemusíte řešit nepříjemný kouř, nebudete cítit cigaretami a vyhnete se také zažloutlým zubům i dalším nepříjemným vlivům klasického kouření.

 

Dopřejte si relax kdekoliv

U nikotinových sáčků navíc oceníte možnost postupně snižovat dávku nikotinu, až si na klasické cigarety ani nevzpomenete. Velkou výhodou je možnost použití nikotinových sáčků téměř kdekoliv. Ať už jste v práci, v divadle, v kině nebo máte před sebou dlouhou cestu, případně let letadlem. Podpořte své soustředění a vnitřní klid pomocí nikotinových sáčků, které máte vždy po ruce.

Pozitivní efekty nikotinu

Možná vás to překvapí, ale nikotin není jen škodlivý. V omezeném množství má dokonce pozitivní účinky na lidský organismus. Přinášíme vám přehled benefitů, které s sebou nikotin přináší. Dozvíte se také, proč se vyhnout klasickým cigaretám a raději vyzkoušet nikotinové sáčky.

 

Množství nikotinu hraje roli

Věděli jste, že v omezeném množství může mít nikotin pozitivní účinky a přinášet zdravotní benefity? Vyhněte se klasickým cigaretám, kdy do sebe kromě nikotinu dostáváte i zdravý škodlivý dehet. Sáhněte raději po oblíbené e-cigaretě. V tomto případě si jednoduše zvolíte množství nikotinu a navíc i příchuť. Vybrat si tak můžete příchuť oblíbeného ovoce, máty, případně exotickou směs.

 

S čím nikotin pomáhá

Nikotin pomáhá s lepším soustředěním. Je tak skvělým pomocníkem nejen při práci, ale i při učení nebo například při řízení. Koncentruje vás, zklidní a přinese žádané uvolnění. Výzkumy dokonce prokázaly, že nikotin dokáže zlepšit pozornost. Je také ověřeno, že působí na střednědobou a dlouhodobou paměť.

 

Proč lidé kouří

Co se týče kouření klasických cigaret, někdo to má jako zlozvyk, jiný jako neodmyslitelný zážitek a rituál, například u ranní kávy. Skvělou možností, jak nahradit klasické kouření je zmíněná e-cigareta. Nejenže stále zachováte pravidelný přísun nikotinu, ale vyhnete se nepříjemným účinkům klasických cigaret. Kouření pro vás může být relaxací nebo se po něm cítíte uvolnění, to stejné však dokážou také nikotinové sáčky.

 

Nikotinové sáčky jako řešení

Vyzkoušet však můžete i nikotinové sáčky. Jedná se o sáčky, které se vkládají do úst nebo pod horní či dolní ret. Velkou výhodou je eliminace zápachu z kouře nebo nepříjemného zápachu z úst po kouření. Při užívání nikotinových sáčků si sami zvolíte obsah nikotinu, který se může pohybovat od 2 až do 50 mg v jednotlivém sáčku. U nikotinových sáčků se nemusíte bát ani žloutnutí zubů nebo prstů, což způsobují klasické cigarety.

Nikotinové sáčky s neslušným jménem

V široké nabídce nikotinových sáčků dej přednost značce Kurwa, kterou jsme rozdělily na jednotlivé edice. Vychutnat si tak můžeš edice CBD, Brutal, Collection, Fatality nebo To Go. Vyber si podle síly nikotinu, konkrétní chuti nebo dej přednost své ověřené klasice a oblíbené příchuti i množství nikotinu.

 

Proč nikotinové sáčky

Kouření klasických cigaret dávno vyšlo z módy. V současnosti jsou hitem nikotinové sáčky. Užiješ si je téměř kdykoliv. Hodí se do kanceláře, do letadla nebo klidně i do divadla. Dopřej si svou dávku nikotinu pohodlně a bez zbytečných obtíží, a to třeba právě teď.

 

Nikotinové sáčky Kurwa

Výrobcem těchto sáčků je firma Flavour Labs KFT. Tyto nikotinové sáčky zakoupíte v několika příchutích, které si tě získají. Obsah nikotinu můžeš zvolit od 8 mg v sáčku, až po „brutálních“ 50 mg v sáčku.

 

Kurwa Brutal

Vyber si z několika druhů příchutí a vyzkoušej sáček s obsahem 50 mg nikotinu! Pokud chceš zažít opravdovou sílu nikotinových sáčků, sáhni po edici Kurwa Brutal.

 

Kurwa Collection

V této edici si užiješ nikotinové sáčky s obsahem 16 mg nikotinu v sáčku, které jsou dostupné v pěti chuťových mixech. Ochutnej oblíbený mix hroznového vína a černého rybízu. Vyzkoušej příchuť lesního ovoce, sáhni po voňavém mixu jahody a vanilky. Bavit tě bude také kolekce, kde hraje hlavní roli mango nebo kola s třešněmi a vanilkou.

 

Kurwa Fatality

Další edicí nikotinových sáčků je Kurwa Fatality. Vyber si až z 12 skvělých mixů. Obsah nikotinu je 32,8 mg na sáček. Vyzkoušej oblíbenou příchuť brusinek a třešní nebo sáhni po příchuti energy drinku nebo žvýkaček.

 

Kurwa to go

Skvělou možností, jak si užít naplno výhody nikotinových sáčků je Kurwa To go. Vyber si ze tří oblíbených příchutí, kam patří Ice Berry mix, Menthol Peppermint Eucalyptus nebo Ice Lemon and Strawberry. Na cesty, do práce, ale i kamkoliv jinam si vyber sáček s obsahem 8 nebo 16 mg nikotinu v sáčku.

 

Kurwa CBD

Za zkoušku rozhodně stojí i nikotinové sáčky Kurwa s CBD. Těšit se můžeš na extrémní nálož nikotinu, který je až 50 mg v sáčku. Obsah CBD je 10 mg v sáčku.

Vyzkoušejte jednorázové e-cigarety!

Slyšeli jste už o jednorázových elektronických cigaretách? Jedná se o pohodlný způsob kouření, který neomezuje vás ani vaše okolí. Velkou výhodou e-cigaret je jednoduché a rychlé použití, moderní design a možnost vybrat si oblíbenou příchuť. Vyzkoušejte i vy jednorázové elektronické cigarety.

 

Jak to funguje

E-cigarety nespalují tabák, tudíž nezpůsobují nepříjemný zápach jako klasické cigarety. Použití je velmi jednoduché, stačí rozbalit krabičku a užít si svou zaslouženou pauzu. Kapacita baterie je až 550 mAh, což hravě vystačí až na 700 potáhnutí. Jednorázová e-cigareta nelze doplňovat ani dobíjet.

Zaručená kvalita a skvělé příchutě!

Vybrat si můžete například značky e-cigaret Aroma King, případně vyzkoušet e-cigaretu Salt Switch nebo třeba Killa Switch.

  • Aroma King

Oblibě se těšící značka Aroma King vám představí výrazné příchutě, po kterých budete sahat opakovaně. Dejte svému vapování zcela nový rozměr a užijte si kvalitu, nadčasový design i krok k modernímu stylu kouření. Uvnitř e-cigarety se skrývá náplň, které se říká liquid, v tomto případě o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20mg/ml.

  • Salt a Killa Switch

Stejně tak značky e-cigaret Salt Switch a Killa Switch jsou dostupné v příchutích, které vám budou chutnat. Kapacita baterie je 350-370 mAh, takže vydrží alespoň na 450 potáhnutí. I použití této značky e-cigaret je jednouché a rychlé. Opět stačí vybalit z krabičky a užít si naplno každé potáhnutí. Uvnitř cigarety je liquid o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20mg/ml.

Výhody e-cigaret

Oproti klasické cigaretě se použitím e-cigarety zbavíte nepříjemného zápachu a žloutnutí rukou i zubů. Výhodou těchto e-cigaret je také eliminace hoření, kdy se do těla nedostávají škodlivé látky, jako z klasických cigaret. E-cigarety obsahují nikotin, ale neobsahují dehet, který škodí zdraví. Výzkumy dokonce potvrdily, že kouřením klasických cigaret se do těla, konkrétně do plic, dostává téměř 5000 nebezpečných látek. E-cigareta obsahuje až o 99% škodlivých látek méně.

Proč ji vyzkoušet

Vyzkoušejte e-cigaretu, pokud nechcete obtěžovat své okolí a rodinu nepříjemným kouřem a zápachem z klasických cigaret. Jediné, co budete cítit u e-cigarety je příjemná vůně liquidu, podle zvolení konkrétní příchutě. E-cigareta pomáhá také při odvykání kouření. Je zároveň designovým prvkem a její držení bude pro vás příjemné. Sami si navíc můžete vybrat jednu ze skvělých příchutí nebo je postupně vyzkoušet všechny!

Nahoru
45 položek celkem
Používáme ověření věku Adulto