Hodnocení obchodu

5,0 118 hodnocení
5
115x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Miloslav Říha | 3.12.2020
Super domluva, velký výběr a rychlé dodání.
M Avatar autora Marcela | 27.11.2020
S Avatar autora Samuel | 25.11.2020
Skvělý výběr. Rychlé dodání a příjemné překvapení v balíčku k pukům. Doporučuji!
E Avatar autora Eva B. | 10.11.2020
Výběr perfektní, jinde spoustu ze zdejší nabídky neseženete. Ceny dobré. Dodání rychlé, vše v pořádku. Doporučuji.
R Avatar autora Roman | 4.11.2020
Všem doporučuji, rychlé dodání a super výběr ????????
JV Avatar autora Jan Všetička | 31.10.2020
Skvělý výběr těch nejkvalitnějších nikotinových sáčku snad i v celé ČR, čemuž i napovídají i dobré ceny.
K Avatar autora Kateřina | 28.10.2020
Úžasný výběr puků, které se jinde sehnat skoro nedají. Bezproblémové jednání, rychlé doručení.
PB Avatar autora Peter Blazek | 23.10.2020
Vsetko ok :)
L Avatar autora Lukáš | 23.10.2020
Vždy když jsem o objednával tak doručení do 3-4 dnu. Mega super soporucuji
I Avatar autora Ivo | 8.10.2020
Perfektná webstránka, prehľadná, dobré ceny, dodáva na Slovensko. Cena dopravy OK, od objednávky po prevzatie prešli 4 dní (z toho 2 víkend). Čo sa týka výrobkov, objednal som 12 pukov - jeden vysušený kompletne, jeden dokonca po záruke. Prekvapilo ma, že takmer všetky ostatné sú tesne pred dátumom spotreby - doručenie 6.10.2020, pričom spotreba u väčšiny je 11/2020 - 12/2020. Na to, že ide o špecializovaný tovar s vysokým obratom, očakával by som zostávajúcu dobu spotreby aspoň 6 mesiacov. Čím čerstvejšie, tým lepšie.
MP Avatar autora Michal Pšenička (Administrátor) 9.10.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Minimálně polovina produktů ve Vaší objednávce má zbývající expirační dobu 6 měsíců. Produkty značky ZYN mají expiraci nastavenou od výrobce na 6 měsíců tudíž nelze zajistit aby měl zákazník 6 měsíců na spotřebu daného produktu, to bychom museli posílat produkty přímo z výrobní linky. Pakliže Vám přišlo poškozené či prošlé zboží, není nic jednoduššího než sepsat reklamaci. Žádnou reklamaci jsme od Vás zatím neobdrželi. Občas se stane, že je obsah balení poškozený či vyschlý. V tomto ohledu vycházíme zákazníkovi vždy maximálně vstříc a peníze za poškozené zboží v případě uznání reklamace vracíme do 3 pracovních dnů.
P Avatar autora Petr | 4.10.2020
Kupoval jsem puk Kurwa, čekal jsem to o dost slabší, ale toto mě fakt položilo, doručení do 2 dnů od objednání.
V Avatar autora Vory | 4.10.2020
Spokojen jsem velmi, dobre ceny a kvituji rychle vyrizeni objednavek a s tim spojene rychlé doručení. Velký výběr a kvalitní výrobky. Za mě obchod doporučuji.
A Avatar autora Antonín | 1.10.2020
E Avatar autora Erik | 25.9.2020
Ozaj spokojnosť som veľmi rad, že aj na sk sa dalo za dobrú cenu odoslať rýchlo a výrobky super
ML Avatar autora Miroslav Lomnický | 18.9.2020
super dovoz aj do slovenska:))
DB Avatar autora Daniel Batlicka | 5.9.2020
Velice, vždy skvělý výběr. Přijde mi co si objednám. It’s wonderful.
R Avatar autora Richtrová | 5.9.2020
Super rychlost, velká spokojenost
Avatar autora | 4.9.2020
V Avatar autora Vit | 4.9.2020
Maximalne. Rychla komunikace, dodani, vraceni penez v pripade nespokojenosti (s prichuti). Mohu vrele doporucit. Zadny problem.
A Avatar autora Adam | 3.9.2020
Výborné
Nahoru
118 položek celkem