BLOG

S čím vším vám pomůžou nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky jsou malé bílé sáčky, které se vkládají pod horní nebo dolní ret. Obsahují nikotin, který se do těla dostává perorálně skrze sliznici. Vyzkoušejte je a zbavte se stresu, odvykněte si klasickým cigaretám a zlepšete své soustředění.

 

Bezpečnější než kouření

Nikotinové sáčky jsou považovány za bezpečnější alternativu klasických cigaret. Neobsahují totiž škodlivé látky, které vznikají při spalování tabáku, jako je oxid uhelnatý, dehet nebo karcinogeny.

 

Jak odvyknout klasickým cigaretám

Využijte nikotinové sáčky, pokud chcete přestat kouřit klasické cigarety. Nikotinové sáčky vám mohou poskytnout dočasnou úlevu od abstinenčních příznaků, jako je podrážděnost, nespavost nebo chuť na klasickou cigaretu. V případě nutnosti, můžete sáhnout po elektronických cigaretách.

 

Relaxace a uvolnění

Pro někoho je kouření jako relaxace: Nikotinové sáčky vám pomohou s uklidněním, relaxací a poskytnout vám podobný pocit uvolnění jako klasické cigarety. Využijete je například v letadle, před spaním nebo třeba před důležitou schůzkou, abyste nebyli nervózní.

 

Zvyšte koncentraci a pozornost

Nikotin může zlepšit koncentraci a pozornost. Aktivuje dopaminové receptory v mozku, které jsou spojeny také s pozorností a motivací. Navíc nikotin uvolňuje stres, a to zvýšením hladinu dopaminu v mozku.

 

Jak nikotin pomáhá při cestování

Nikotinové sáčky i e-cigarety pomáhají při cestování několika způsoby. Nikotin může pomoci snížit aktivitu mozkového centra, které je zodpovědné za nevolnost. Navíc pomáhá zlepšit spánek a zbavit vás nervozity, případně úzkostí z létání nebo z dlouhé cesty.

 

Nikotin a uvolnění před stresujícími aktivitami

Využijte nikotinové sáčky nebo další alternativy klasického kouření také ke snížení stresu. Ať už sáhnete po sáčcích nebo třeba po jednorázových e-cigaretách, vyberte si nejen oblíbenou příchuť, ale také množství nikotinu. Začínejte vždy s nižším množstvím nikotinu a postupně můžete zkoušet i vyšší obsah.

Elektronické cigarety - jak jsou vnímány lidmi kolem

Elektronické cigarety se od svého vzniku rychle staly vyhledávaným způsobem, jak konzumovat nikotin. Věděli jste, že se tento trend odrazil i v populární kultuře, kde se elektronické cigarety začaly objevovat stále častěji?

 

Filmy a seriály

Elektronické cigarety se v posledních letech často objevují ve filmech a seriálech. V některých případech jsou prezentovány jako méně škodlivá alternativa ke klasickým cigaretám, podobně jako nikotinové sáčky, což může pomoci kuřákům přestat kouřit. V jiných případech jsou však prezentovány jako nový trendy doplněk, který je symbolem moderního života.

 

Mezi příklady filmů a seriálů, ve kterých se objevují elektronické cigarety, patří Vlk z Wall Street, kde e-cigaretu používá hlavní postava Jordan Belfort, který je úspěšným obchodníkem s cennými papíry. Belfort e-cigaretu používá jako symbol svého luxusního života a úspěchu.

 

S elektronickou cigaretou se můžete setkat dokonce i v seriálu Teorie velkého třesku, kdy je používaná Sheldonem Cooperem. Sheldon zde e-cigaretu používá jako způsob, jak se zbavit stresu a relaxovat.

 

Hudba

Elektronické cigarety se také objevují v hudbě. V některých případech jsou zmíněny v textech písní, v jiných případech jsou použity dokonce v hudebních videích. Mezi příklady písní, ve kterých se objevují elektronické cigarety, patří Vaping od rappera Lil Xana, případně Vaping in the Clouds od rappera Logica.

 

Elektronické cigarety se objevují také v dalších formách populární kultury, jako jsou videohry, reklamy nebo sociální média. V některých videohrách je možné používat elektronické cigarety jako předměty nebo zbraně. Na sociálních sítích se e-cigarety často objevují v příspěvcích slavných celebrit.

 

Jak tato alternativa ke klasickému kouření působí na vás a jak e-cigarety vnímáte vy?

Trendy ve vývoji elektronických cigaret

Elektronické cigarety se od svého vzniku v roce 2003 rychle staly oblíbeným způsobem, jak přestat s klasickým kouřením. Víte však, že se e-cigarety stále vyvíjí a objevují se nové typy zařízení a technologií?

 

Nové typy elektronických cigaret

V posledních letech se na trhu objevily nové typy elektronických cigaret, které nabízejí různé výhody a nevýhody. Mezi rendy patří například jednorázové elektronické cigarety.

 

Jedná se o cenově dostupné a snadno použitelné zařízení, které je navrženo tak, aby vydrželo několik dní nebo týdnů. Jednorázové elektronické cigarety jsou ideální pro začínající uživatele nebo pro ty, kteří chtějí, aby bylo jejich vapování co nejjednodušší.

 

Dalším typem jsou POD systémy, což jsou malá a přenosná zařízení, která se snadno plní. Jsou ideální pro uživatele, kteří opakovaně používají jednorázové e-cigarety. POD systém se vyplatí jak z ekologického hlediska, tak z hlediska ekonomického.

 

Každý typ elektronické cigarety má své výhody a nevýhody. Jednorázové elektronické cigarety jsou cenově dostupné a snadno použitelné, navíc je možné vybrat si z široké nabídky různých příchutí. Pod systémy jsou malé a přenosné, a k použití Vám stačí pouze jedno zařízení, které lze používat opakovaně.

 

Jak se mohou trendy ve vývoji elektronických cigaret v budoucnu vyvíjet?

Je možné, že se v budoucnu objeví nové typy elektronických cigaret, které budou ještě účinnější než ty, které jsou k dispozici dnes. Do budoucna se plánuje také vývoj chutnějších e-liquidů.

 

Vylepšuje se také technologie zahřívání a už nyní se elektronické cigarety často používají jako pomocník při odvykání kouření. Vývoj nových zařízení a technologií, které by byly ještě účinnější při odvykání kouření, by mohl dokonce pomoci snížit celkový počet kuřáků.

E-liquidy od ELF BAR a HHC liquidy od Canapuff

Zkoušeli jste už e-liquidy od ELF BAR nebo HHC liquidy od Canapuff? Nahraďte klasické cigarety a užijte si méně škodlivé a hlavně chutnější kouření e-cigaret.

 

Co jsou to e-liquidy

E-liquidy a HHC liquidy jsou dvě alternativy ke kouření klasických cigaret. E-liquidy obsahují nikotin a další přísady, které se při zahřívání uvolňují do vzduchu a uživatel je vdechuje. HHC liquidy obsahují HHC, což je syntetická forma kanabinoidu.

 

Kompatibilita s e-cigaretou ELF BAR RF350

Oba typy liquidů jsou kompatibilní s e-cigaretou ELF BAR RF350. E-cigareta ELF BAR RF350 je nabíjecí zařízení, které obsahuje nádržku (cartridge), do které se doplňuje e-liquid. Užít si tak můžete svou oblíbenou příchuť téměř kdekoliv. Vsaďte na tento typ kouření, který není tak omezován a voní i mnoha nekuřákům.

 

Obsah nikotinu a HHC

E-liquidy od ELF BAR obsahují 20 mg/ml nikotinu a lze je ředit bází nebo boostrem. HHC liquidy od Canapuff obsahují 1500 mg HHC v jednom balení. Vyberte si podle svých preferencí a potřeby nikotinu. Věděli jste, že e-cigarety si můžete pořídit i zcela bez nikotinu?

 

Ředitelnost bází a boosterem

E-liquidy od ELF BAR i HHC liquidy od Canapuff lze smíchat s bázi pro e-liquidy nebo s boosterem pro e-liquidy. Smícháním s bází lze upravit hustotu e-liquidu a s boosterem lze upravit obsah nikotinu nebo HHC.

 

Vyzkoušejte ověřenou kvalitu

E-liquidy od ELF BAR a HHC liquidy od Canapuff jsou dvě kvalitní alternativy ke kouření klasických cigaret. E-liquidy od ELF BAR jsou dostupné v mnoha skvělých příchutích a jsou kompatibilní s e-cigaretou ELF BAR RF350. HHC liquidy od Canapuff jsou dostupné ve variantě s obsahem HHC nebo HHC-P Vyzkoušejte je a užijte si vapování na zcela nové úrovni.

Nejoblíbenější e-cigarety na českém trhu

Znáte nejoblíbenější e-cigarety na českém trhu? Mezi značkami uslyšíte jména jako VENIX PRO, KURWA COLLECTION a ELF BAR LOST MARY. Právě toto jsou tři z nejpopulárnějších značek e-cigaret na českém trhu. Každá z nich má své vlastní jedinečné vlastnosti a výhody.

 

VENIX PRO, KURWA COLLECTION a ELF BAR LOST MARY jsou všechny kvalitní e-cigarety, které nabízejí různé výhody. Výběr správné značky závisí na vašich individuálních potřebách a preferencích.

 

Obsah nikotinu

Všechny tři značky nabízejí různé úrovně obsahu nikotinu, aby vyhovovaly různým potřebám uživatelů.

  • VENIX PRO nabízí e-liquidy s obsahem nikotinu do 18 mg/ml.
  • KURWA COLLECTION nabízí e-liquidy s obsahem nikotinu do 20 mg/ml.
  • ELF BAR LOST MARY nabízí e-liquidy s obsahem nikotinu do 20 mg/ml.

 

Funkčnost

E-cigarety VENIX PRO a KURWA COLLECTION jsou jednorázové, což znamená, že je po spotřebování celé náplně nelze znovu naplnit ani nabít.

 

  • VENIX PRO má elegantní a stylový design s hladkým tělem a kovovým kroužkem.
  • KURWA COLLECTION má výrazný a extravagantní design s výraznými barvami a vzory.
  • ELF BAR LOST MARY je menší a plochá. Má kompaktní a ergonomický design s hladkým tělem.

 

Design těla

Tělo e-cigaret VENIX PRO a KURWA COLLECTION je vyrobeno z plastu. Značka e-cigaret VENIX PRO má rovné tělo s hladkým povrchem. Naopak značka KURWA COLLECTION má zaoblené tělo s výrazným reliéfem. Tělo e-cigarety ELF BAR LOST MARY je vyrobeno z plastu a kovu.

 

Příchutě e-cigaret

Všechny tři značky nabízejí širokou škálu příchutí, včetně ovocných, tabákových, sladkých a dalších.

  • VENIX PRO nabízí 10 ovocných příchutí.
  • KURWA COLLECTION nabízí více než 20 příchutí.
  • ELF BAR LOST MARY nabízí více než 20 příchutí.

 

Využití a výhody oproti klasickým cigaretám

E-cigarety výše zmíněných značek jsou vhodné pro příležitostné i pravidelné kuřáky. Pomohou vám také v případě, že se chcete odnaučit kouřit klasické cigarety. E-cigarety jsou vhodnější a dá se říct, že i svým způsobem zdravější než klasické cigarety, protože neobsahují tabák a dehet.

Jak fungují e-cigarety s technologií POD systém

Oblíbili jste si elektronické cigarety a chcete vyzkoušet nejen různé příchutě, ale také moderní technologie? Sáhněte po e-cigaretách s technologií POD systém. Užijte si tak příjemný zážitek z vapování.

 

E-cigarety s technologií POD systém jsou malé, přenosné a snadno ovladatelné. Využijete je nejen k praktickému použití téměř kdekoliv, ale budou také jedinečným designovým prvkem. Jejich použití vám bude připomínat klasické cigarety.

 

POD systém se skládá ze dvou částí:

  • Baterie - poskytuje energii pro žhavící hlavu.
  • POD - obsahuje žhavící hlavu, nádržku na e-liquid a náustek.

 

PODy mohou být jednorázové nebo znovuplnitelné. Jednorázové PODy obsahují předplněný e-liquid a žhavící hlavu, která je neměnitelná. Po spotřebování e-liquidu se POD vyhodí. Znovuplnitelné PODy obsahují nádržku na e-liquid a vyměnitelnou žhavící hlavu. 

 

Další výhody POD systémů

  • Přenosné a malé e-cigarety
  • Snadné a intuitivní ovládání
  • Ideální způsob, jak přestat kouřit klasické cigarety

 

ELF BAR POD SYSTEM

Dobíjecí POD e-cigareta ELF BAR ELFA má objem 2 ml a vydrží alespoň na 600 potáhnutí. Příchutě jsou autentické a velmi povedené. Oceníte malou, lehkou a snadno použitelnou e-cigaretu, která vám zaručí komfort při vapování. Vybrat si můžete z různých příchutí, včetně tabáku, mentolu a ovoce. Je také k dispozici ve vámi zvoleném množství nikotinu, takže si můžete najít tu správnou pro své potřeby.

 

ELF BAR RF350 

ELF BAR RF350 představuje miniaturní a cenově dostupnou elektronickou cigaretu s minimalistickým vzhledem a skvělým výkonem. Oceníte kapesní e-cigaretu, kterou si můžete vzít kamkoliv. ELF BAR RF350 je opakovaně nabíjecí elektronická cigareta s POD systémem. Jedná se o cenově dostupné zařízení, které je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří hledají jednoduchou a snadno použitelnou e-cigaretu.

Vše, co jste chtěli vědět o e-liquidech

Víte, k čemu se používá e-liquid, jaké má složení a možné příchutě? Pořiďte si svou elektronickou cigaretu i vy a vyzkoušejte alternativu ke klasickému kouření. 

 

Zjednodušeně se dá říct, že e-liquid je kapalina, používající se v elektronických cigaretách. V e-cigaretě dochází k zahřátí e-liquidu a na základě toho se tato kapalina mění na páru. E-liquidy se obecně skládají z několika složek.

 

1) Propylenglykol nebo rostlinný glycerol

Tyto dvě látky jsou zodpovědné za tvorbu páry. Propylenglykol je řidší a e-liquidy s touto látkou produkují více páry, ale méně chuti. Rostlinný glycerol je hustší, produkuje méně páry, ale více chuti.

 

2) Příchutě

Vyzkoušet můžete různé e-liquidy, které jsou k dispozici v široké škále příchutí, od tabákových po ovocné, sladké a například také osvěžující nebo přímo mentolové.

 

3) Nikotin

E-liquidy mohou obsahovat nikotin, nikotinovou sůl nebo být zcela bez nikotinu. Je na vás, zda potřebujete svou denní dávku nebo si chcete užít jen relaxaci u ovocného vapování.

 

Proč si vybrat e-cigarety

Věděli jste, že e-cigarety jsou považovány za méně škodlivé než klasické cigarety? Neprodukují kouř, který obsahuje škodlivé látky, jako je dehet a oxid uhelnatý. 

 

Pokud jste kuřák, může být e-cigareta způsob, jak snížit množství škodlivých látek, které vdechujete. Můžete začít na cigaretě s obsahem nikotinu, jak jste zvyklí a postupně jej snižovat. Následně si můžete dopřát vapování již zcela bez nikotinu.

 

Rady pro výběr e-liquidu

  • Vždy si vybírejte ověřené e-liquidy od renomovaných výrobců.
  • Zkontrolujte, zda e-liquid neobsahuje žádné další škodlivé látky.
  • Používejte e-cigarety v prostorách, kde to není přímo zakázáno. 

 

Zajímavosti o e-liquidech

  • V roce 2022 bylo na světě prodáno více než 25 miliard e-liquidů.
  • Nejpopulárnější příchutí e-liquidů je tabáková, ale rychle ji dohání ovocné a sladké příchutě.
  • E-liquidy jsou nejpopulárnější v USA, Číně a Velké Británii.
Jak vybrat elektronickou cigaretu

Chcete přestat s klasickým kouřením a nevíte, jak na to? Vyzkoušejte přechod na e-cigaretu a postupně se můžete dostat až k tomu, že zcela omezíte nikotin. Poradíme vám, jak na to.

 

Cesta od klasických cigaret

Začínejte vždy postupně, rozhodně nepřestávejte den ze dne, a to obzvlášť v případech, kdy kouříte jednu až dvě krabičky denně. Nejdříve postupně snižujte denní dávku cigaret. Pokud byste přestali kouřit ze dne na den, můžete to vydržet třeba týden nebo dva, ale hrozí šance, že se ke klasickým cigaretám zase brzy vrátíte. Pokud začnete s postupným omezováním cigarety, nemusíte se tak bát návratu k cigaretám.

 

Proč e-cigareta

Nejen při přestávání s klasickým kouřením dejte raději přednost e-cigaretě. Elektronickou cigaretu oceníte i v případě, že nechcete být cítit nepříjemným kouřem, nechcete mít žluté zuby a neustále špinavé a zažloutlé prsty a nehty. Pokud kouříte klasickou cigaretu doma, musíte vědět, že kouř z bytu nebo domu dostanete jen těžko a většinou se ukládá v nábytku i ve zdech, a to po několik desítek let.

 

Kouření na víc místech

E-cigareta je skvělou volbou i v případě, kdy nechcete hledat místo vhodné ke kouření. Ostatní nekuřáci jsou k e-cigaretám benevolentnější, protože jim mnohdy také příjemně voní, například ovocným nebo sladkým aroma.

 

Jak vybrat

Vyberte si z široké škály značek, od vapovacích per značky AROMA KING, přes ELF BAR až po oblíbenou značku KURWA. Je na vás, zda si zvolíte e-cigaretu s nikotinem nebo bez. Klidně si vychutnejte jen čistou ovocnou chuť, bez zbytečností. Stejně tak můžete pohodlně doplnit svou potřebnou dávku nikotinu.

 

Je na vás, zda zvolíte elektronickou cigaretu nebo vyzkoušíte nikotinové sáčky. Ty vám slibují diskrétní použití a velmi rychlé navození pocitu klidu a uvolnění. Nikotinové sáčky můžete aplikovat i v kanceláři, na poradě nebo například při cestování letadlem, případně jiným dopravním prostředkem.

4 tipy, jak si zpříjemnit cestování

Užijte si léto naplno a zpříjemněte si cestování. Poradíme vám, jak se zbavit nervozity a také účinně bojovat s únavou. Vyzkoušejte nikotinové sáčky, elektronickou cigaretu nebo HHC a CBD produkty.

 

1) Bojíte se létat v letadle a jste omezení na cestování vlakem, autobusem nebo autem po vlastní ose? Co takhle vyzkoušet nikotinové sáčky, které vás uklidní. Vyberte si obsah nikotinu a nebojte se sáčky použít vždy, když se cítíte ve stresu. Výhodou je diskrétnost, kdy nikdo nemusí vědět ani dokonce vidět, že zrovna užíváte nikotinový sáček.

 

2) Pokud jste se zbavili klasických cigaret a teď máte pocit, že bez nich na cestě usínáte, vyzkoušejte e-cigaretu. Vyberte si nejen svou oblíbenou příchuť, ale také množství nikotinu v elektronické cigaretě. Je na vás, zda dáte přednost nabíjecí cigaretě nebo vyzkoušíte jednorázové vapování.

 

3) Vyzkoušet můžete také trendy hhc produkty. V případě, že vás čeká dlouhé cestování, kdy jste spolujezdec v autě nebo máte strávit delší čas ve vlaku, na lodi nebo třeba v letadle, sáhněte po něčem, co vás uklidní a dovolí vám i usnout.

 

4) Nejen ve své domácí lékárničce, ale také na cesty byste si měli přibalit i CBD produkty, například CBD olej, CBD sáčky nebo CBD vapovací pera. Nemusíte se bát, že by tyto produkty intoxikovaly nebo s sebou přinášely nežádoucí účinky jako THC. Mezi výhody CBD patří zlepšení soustředění, zklidnění a zbavení se úzkosti a nepříjemných psychických pocitů.

 

Hledejte způsoby, které vám zpříjemní cestování a zbavte se nervozity z dovolené. Užijte si se svými blízkými a přáteli chvíle pohody, ať už se vydáte k moři, na hory nebo se pustíte do průzkumu míst v Česku.

 

Zároveň si vždy zjistěte, jak je to s předpisy v dané zemi a zda je možné si i na dovolené užít například e-cigaretu nebo platí jiné zákony než u nás. Zajímejte se o pravidla vapování ve světě a buďte připraveni i na neobvyklé situace.

 

Znáte pravidla vapování ve světě?

Chystáte se na dovolenou a přemýšlíte, co si zjistit předem? Zajímejte se o to, jak je to v dané zemi s vapováním i celkově použitím jednorázových a dobíjecích e-cigaret. 

 

Proč se to nesmí

Napadlo vás někdy, proč je v některých státech klasické kouření povoleno a e-cigareta se nesmí používat? Některé země, například Kanada mluví o možném předávkování nikotinem, naopak Brazílie požaduje více času pro výzkum, co e-kouření způsobuje.

 

Zákaz e-cigaret

Země Blízkého a Středního východu i země Jižní Ameriky jsou k e-cigaretám také velmi opatrní. 

Překvapí vás úplný zákaz použití v Japonsku, Filipínách, Indonésii, Taiwanu ale také v Argentině, Kolumbii, Mexiku a Venezuele. 

V Hong-Kongu je také zakázáno vlastnit e-liquid s obsahem nikotinu. Pokuty zde sahají až do 300 tisíc korun, hrozí však i dvouleté vězení. 

 

Omezení vapování

Vapování je omezené také v Thajsku, Singapuru a Qataru. Omezení platí i v Kanadě a Spojených Arabských Emirátech. 

Ve Finsku a Austrálii elektronickou cigaretu koupíte, ovšem e-liquid nesmí obsahovat nikotin. 

 

Evropa vede

Pokud jste přesedlali z klasické cigarety na e-cigaretu a chcete si užít dovolenou s bezproblémovým vapováním, vyberte si spíše státy Evropy. Pozor si dejte na Belgii a Chorvatsko. 

 

Čím nahradit e-cigaretu

E-cigaretu můžete zkusit nahradit také nikotinovými sáčky, o jejich možném použití se však také raději před cestou informujte. V ideálním případě buďte připraveni a zařiďte se podle konkrétního místa, kam právě vyrážíte.

Nahoru
43 položek celkem
Používáme ověření věku Adulto