E-liquidy od ELF BAR a HHC liquidy od Canapuff

Zkoušeli jste už e-liquidy od ELF BAR nebo HHC liquidy od Canapuff? Nahraďte klasické cigarety a užijte si méně škodlivé a hlavně chutnější kouření e-cigaret.

 

Co jsou to e-liquidy

E-liquidy a HHC liquidy jsou dvě alternativy ke kouření klasických cigaret. E-liquidy obsahují nikotin a další přísady, které se při zahřívání uvolňují do vzduchu a uživatel je vdechuje. HHC liquidy obsahují HHC, což je syntetická forma kanabinoidu.

 

Kompatibilita s e-cigaretou ELF BAR RF350

Oba typy liquidů jsou kompatibilní s e-cigaretou ELF BAR RF350. E-cigareta ELF BAR RF350 je nabíjecí zařízení, které obsahuje nádržku (cartridge), do které se doplňuje e-liquid. Užít si tak můžete svou oblíbenou příchuť téměř kdekoliv. Vsaďte na tento typ kouření, který není tak omezován a voní i mnoha nekuřákům.

 

Obsah nikotinu a HHC

E-liquidy od ELF BAR obsahují 20 mg/ml nikotinu a lze je ředit bází nebo boostrem. HHC liquidy od Canapuff obsahují 1500 mg HHC v jednom balení. Vyberte si podle svých preferencí a potřeby nikotinu. Věděli jste, že e-cigarety si můžete pořídit i zcela bez nikotinu?

 

Ředitelnost bází a boosterem

E-liquidy od ELF BAR i HHC liquidy od Canapuff lze smíchat s bázi pro e-liquidy nebo s boosterem pro e-liquidy. Smícháním s bází lze upravit hustotu e-liquidu a s boosterem lze upravit obsah nikotinu nebo HHC.

 

Vyzkoušejte ověřenou kvalitu

E-liquidy od ELF BAR a HHC liquidy od Canapuff jsou dvě kvalitní alternativy ke kouření klasických cigaret. E-liquidy od ELF BAR jsou dostupné v mnoha skvělých příchutích a jsou kompatibilní s e-cigaretou ELF BAR RF350. HHC liquidy od Canapuff jsou dostupné ve variantě s obsahem HHC nebo HHC-P Vyzkoušejte je a užijte si vapování na zcela nové úrovni.

Používáme ověření věku Adulto