Zajímavosti ze světa elektronických cigaret

Oblíbili jste si elektronické cigarety, kterými jste nahradili klasické kouření? Víte, kdy e-cigarety vznikly, jak se liší od klasických a jaký je správný způsob vapování? Přinášíme vám zajímavosti, a to nejen ze světa elektronických cigaret.

 

Jak dlouho si myslíte, že existuje elektronická cigareta? Úplně poprvé byla sestrojena v roce 2003. Toto prvenství si připsal čínský lékárník Hon Lik. Od této doby prošla již modernizací a v současné době existuje na trhu několik typů e-cigaret. Mezi nimi například oblíbené jednorázové e-cigarety a nabíjecí elektronické cigarety různých tvarů, velikostí a také příchutí.

 

Patříte mezi klasické kuřáky a nechcete zkoušet něco nového? A co kdybyste se dozvěděli, že v klasické cigaretě je kromě nikotinu a dehtu obsaženo ještě zhruba dalších 4000 látek, z nichž některé závažně poškozují vaše zdraví. Vyhněte se klasickým tabákovým cigaretám a sáhněte raději po e-cigaretě. Vyzkoušet však můžete i nikotinové sáčky.

 

Možná jste místo názvu e-cigareta slyšeli slovní spojení vape pera. V překladu je možné vapování přeložit jako inhalaci. Kouření elektronických cigaret se mírně od klasického kouření liší. Nejdříve potáhnete a kouř poválíte na jazyku. Můžete si tak vychutnat oblíbenou ovocnou příchuť. Až poté potáhnete tento kouř do plic. 

 

E-cigarety oceníte i v případě, že si chcete svou chvilku relaxace dopřát téměř kdekoliv. Vape pera netvoří nepříjemný zápach. Navíc nehrozí ani riziko požáru, i v případě, že byste usnuli a e-cigareta zůstala ležet například vedle vás v posteli.

 

Nelekněte se, pokud po prvním potáhnutí zakašlete. Pokud jste silný kuřák a chcete z klasických cigaret přecházet na e-cigarety, neváhejte. Na začátku se dá vapování přirovnat ke kouření vodní dýmky. 

 

Velkou výhodou použití elektronické cigarety je široký výběr e-liquidů. Vybrat si můžete nejen různé aroma a příchutě, ale také množství nikotinu. Vyzkoušejte také elektronickou cigaretu bez nikotinu.

Používáme ověření věku Adulto