Kolik cigaret si vzít na letní dovolenou? Vyřešte to e-cigaretou!

Místo přemýšlení o tom, kolik cigaret si vzít na letní dovolenou, zvažte přechod na elektronickou cigaretu . Víte, jaké jsou její výhody a jak vám dokáže zjednodušit život? Užívejte si zasloužený komfort a pohodlí.

 

Vyhněte se škodlivým látkám

E-cigarety neprodukují dehet ani karcinogeny, které se nacházejí v cigaretovém kouři a jsou zodpovědné za mnoho zdravotních problémů. Sáhněte tedy raději po elektronické cigaretě a užijte si vapování i na cestách, aniž byste s sebou museli vozit několik kartonů klasických cigaret.

 

Výhodou je také to, že e-cigaretový aerosol neobsahuje saze a další pevné částice, které dráždí dýchací cesty a plíce. Vapovací pero vám umožňují postupně snižovat množství nikotinu, které přijímáte, a s ním i závislost na nikotinu. Vybrat si můžete z velkého množství příchutí a některé z nich jsou i zcela bez nikotinu.

 

Co u e-cigaret oceníte

E-cigarety neprodukují cigaretový kouř, takže neobtěžují okolí nepříjemným zápachem. Je možnost je používat na mnoha místech, kde je kouření klasických cigaret zakázáno (např. v restauracích, barech, na letištích). E-cigarety jsou v porovnání s klasickými cigaretami dlouhodobě levnější.

 

Letní dovolená s e-cigaretou

Na letní dovolené oceníte, že se nemusíte starat o popelníky a hledání vhodných míst k uhašení cigarety. E-cigarety nebarví zuby a nezanechávají nepříjemný zápach z úst. S vapovacím perem si  tak můžete vychutnat nikotin bez nepříjemných dopadů kouření klasických cigaret.

 

Pozor na předpisy

Dejte si však vždy pozor na dodržování předpisů. Před použitím e-cigarety na letišti nebo v letadle si ověřte předpisy dané letecké společnosti a země. Nezapomeňte si s sebou vzít náhradní díly pro e-cigaretu (např. baterie, atomizér), abyste se vyhnuli nepříjemným komplikacím. I když e-cigarety produkují méně škodlivého aerosolu než klasické cigarety, je vhodné je používat v prostorách, kde to neobtěžuje ostatní.

Přechod na e-cigaretu může být skvělým krokem ke zlepšení vašeho životního stylu a pohodlí na letní dovolené i v běžném životě.

Používáme ověření věku Adulto