S čím vším vám pomůžou nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky jsou malé bílé sáčky, které se vkládají pod horní nebo dolní ret. Obsahují nikotin, který se do těla dostává perorálně skrze sliznici. Vyzkoušejte je a zbavte se stresu, odvykněte si klasickým cigaretám a zlepšete své soustředění.

 

Bezpečnější než kouření

Nikotinové sáčky jsou považovány za bezpečnější alternativu klasických cigaret. Neobsahují totiž škodlivé látky, které vznikají při spalování tabáku, jako je oxid uhelnatý, dehet nebo karcinogeny.

 

Jak odvyknout klasickým cigaretám

Využijte nikotinové sáčky, pokud chcete přestat kouřit klasické cigarety. Nikotinové sáčky vám mohou poskytnout dočasnou úlevu od abstinenčních příznaků, jako je podrážděnost, nespavost nebo chuť na klasickou cigaretu. V případě nutnosti, můžete sáhnout po elektronických cigaretách.

 

Relaxace a uvolnění

Pro někoho je kouření jako relaxace: Nikotinové sáčky vám pomohou s uklidněním, relaxací a poskytnout vám podobný pocit uvolnění jako klasické cigarety. Využijete je například v letadle, před spaním nebo třeba před důležitou schůzkou, abyste nebyli nervózní.

 

Zvyšte koncentraci a pozornost

Nikotin může zlepšit koncentraci a pozornost. Aktivuje dopaminové receptory v mozku, které jsou spojeny také s pozorností a motivací. Navíc nikotin uvolňuje stres, a to zvýšením hladinu dopaminu v mozku.

 

Jak nikotin pomáhá při cestování

Nikotinové sáčky i e-cigarety pomáhají při cestování několika způsoby. Nikotin může pomoci snížit aktivitu mozkového centra, které je zodpovědné za nevolnost. Navíc pomáhá zlepšit spánek a zbavit vás nervozity, případně úzkostí z létání nebo z dlouhé cesty.

 

Nikotin a uvolnění před stresujícími aktivitami

Využijte nikotinové sáčky nebo další alternativy klasického kouření také ke snížení stresu. Ať už sáhnete po sáčcích nebo třeba po jednorázových e-cigaretách, vyberte si nejen oblíbenou příchuť, ale také množství nikotinu. Začínejte vždy s nižším množstvím nikotinu a postupně můžete zkoušet i vyšší obsah.

Používáme ověření věku Adulto