Vyzkoušejte nové edice e-cigaret ELF BAR

Užijte si svou oblíbenou elektronickou cigaretu s novými edicemi ''ELFA POD KIT'' a ''LOST MARY''. Porovnali jsme pro vás vlastnosti, parametry, ale také možnosti využití. Vyzkoušejte je i vy a užijte si svou chvíli relaxace a pohody.

ELF POD KIT

Vychutnejte si oblíbené cigarety pod značkou ELF BAR. Tyto e-cigarety se pyšní silnou a ovocnou chutí. Vybrat si můžete z několika příchutí. Díky edici ELFA POD KIT dokážete výrazně snížit své finanční náklady za kouření e-cigaret. Užijte si veškeré výhody ekologičtějšího vapování. 

 

Potěší vás autentické a originální příchutě. Po vyzkoušení už nebudete chtít nic jiného. Dobíjecí POD e-cigareta se skládá z baterie o kapacitě 550 mAh. Můžete ji jednoduše dobíjet přes USB-C konektor. 

 

Horní část těla cigareta má v sobě otvor pro vložení předplněných ELFA podů. Objem každého Podu je 2 ml. Vydrží vám tak alespoň na 600 potáhnutí. Vychutnejte si svou oblíbenou příchuť, ať už se jedná o malinu, tropické ovoce nebo třeba mix ovocných chutí. Pokud sáhnete po balení předplněných Podů, obsahem jsou dva kusy o objemu 2x 2 ml. Obsah nikotinu v těchto cartridgích je 20 mg/ml.

ELF BAR LOST MARY BM 600 20 mg/ml

Vyzkoušet můžete i edici LOST MARY. Užijte si na maximum jednorázové elektronické cigarety, které patří pod nejznámější a velmi oblíbenou značku na trhu. V této nové edici vás čeká nevšední design cigarety, ale také snoubení moderních technologií, módních trendů a praktické stránky vapování. 

 

Potěší vás designová e-cigareta s menším plochým tělem a obdélníkovým tvarem. Těšit se můžete na výdrž baterie okolo 600 potáhnutí a předplněnou cartridge o objemu 2 ml. Tato cartridge nejde vyměnit, protože se jedná o jednorázovou e-cigaretu. Obsah nikotinu je 20 mg/ml. 

 

Vyzkoušejte nevšední příchutě od dvojitého jablka, přes broskvový džus až po kombinace klasického i tropického ovoce. Osvěžte se v létě i jinak než míchanými drinky a bazénem.

Používáme ověření věku Adulto