4 způsoby, jak přestat kouřit klasické cigarety

Chcete jít s dobou a zároveň vyzkoušet něco nového? Zapomeňte na klasické cigarety a konečně s tímto nepříjemným zlozvykem přestaňte. Máte strach, že vám bude chybět nikotin a chcete podpořit svou schopnost soustředit se? Přinášíme skvělé a efektivní řešení.

 

Začínejte pozvolna

Už jste někdy s kouřením zkoušeli přestat? Pokud ano, rozhodně se nesnažte skončit hned a najednou. Zkuste nejdřív omezit množství klasických cigaret. Zároveň postupně snižujte dávku nikotinu. K tomu, abyste přestali kouřit je zapotřebí pevná vůle a motivace. Připomeňte si u cigaret nepříjemný zápach, zažloutlé prsty i zuby. Klasické cigarety mají také negativní dopad na vaše zdraví a často způsobují problémy s dýchacím ústrojím.

 

Nahraďte klasické cigarety

Cítíte, že je pro vás nikotin důležitou součástí a nedovedete si bez něj představit fungování? V tom případě alespoň nahraďte klasické cigarety. Ty už dávno vyšly z módy a mnohdy vám způsobí víc problémů než užitku. Skvělou možností, jak dostat do těla svou dávku nikotinu jsou oblíbené nikotinové sáčky. Vybrat si můžete hned z několika značek. Stejně tak vyzkoušejte e-cigarety s vámi zvolenou příchutí.

 

Vyzkoušejte nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky jsou komfortním způsobem, jak nahradit klasické cigarety. Sami si vyberte sáčky s žádaným obsahem nikotinu. Zvolte si obsah nikotinu od 2 mg až po pořádnou dávku 50 mg. Při používání nikotinových sáčků nemusíte řešit nepříjemný kouř, nebudete cítit cigaretami a vyhnete se také zažloutlým zubům i dalším nepříjemným vlivům klasického kouření.

 

Dopřejte si relax kdekoliv

U nikotinových sáčků navíc oceníte možnost postupně snižovat dávku nikotinu, až si na klasické cigarety ani nevzpomenete. Velkou výhodou je možnost použití nikotinových sáčků téměř kdekoliv. Ať už jste v práci, v divadle, v kině nebo máte před sebou dlouhou cestu, případně let letadlem. Podpořte své soustředění a vnitřní klid pomocí nikotinových sáčků, které máte vždy po ruce.

Používáme ověření věku Adulto