Vyzkoušejte moderní způsoby kouření

Zajímáte se o trendy a chcete jít vždy s dobou? Věděli jste, že klasické cigarety už dávno vyšly z módy? Prozradíme vám, co klasické cigarety nahradilo a jak si užít svou dávku nikotinu, bez škodlivého dehtu.

 

Proč se vyhnout klasickým cigaretám

Klasické cigarety působí negativně na vaše zdraví. Spolu s každým potáhnutím cigarety dostáváte do svého těla nejen žádaný nikotin, ale také množství dehtu a dalších škodlivých látek. Klasické cigarety nepříjemně zbarvují vaše nehty, prsty a zuby. Pro okolí je tento zlozvyk také nepříjemný a často jej provází typický zápach z kouře.

 

Co udělat jinak

Zajímejte se o moderní způsoby kouření, které představují elektronickou cigaretu, jako vhodnou alternativu kouření. Stejně tak můžete vyzkoušet nikotinové sáčky, které si vybíráte nejen podle konkrétní příchutě, ale také podle obsahu nikotinu. Začněte pozvolna nahrazovat klasické cigarety, až je nahradíte úplně.

 

Moderní technologie přináší

Výhodou moderních technologií jsou i nové způsoby, jak si užít nikotin efektivněji. Vybrat si můžete jednorázové nebo dobíjecí e-cigarety. Stejně tak vyzkoušejte nikotinové sáčky, které použijete doma, v kanceláři, v dopravním prostředku, ale také třeba v kině nebo v divadle.

 

Nenechte se omezovat

Klasické cigarety nás často omezují, způsobují nám problémy na pracovišti a marně hledáme místo, kde si užít svou chvilku relaxuj a uvolnění. S e-cigaretami a nikotinovými sáčky už tento problém nebudete muset řešit.

 

Elektronické cigarety a nikotinové sáčky

Elektronické cigarety, stejně jako nikotinové sáčky vám dodají potřebnou dávku nikotinu. Ten vás dokáže uklidnit, zbavit nervozity a stresu. Nikotinové sáčky mohou být například skvělým pomocníkem před důležitým pohovorem, kdy nechcete být cítit cigaretovým kouřem. Stejně tak se hodí i do letadla, pokud je pro vás létání nepříjemnou nutností. E-cigaretu si navíc sbalíte i na cesty a pohodlně ji použijete téměř kdekoliv. Elektronická cigareta navíc obsahuje až o 99 % škodlivých látek méně než klasická cigareta.

Jaký moderní způsob kouření vyzkoušíte vy?

Používáme ověření věku Adulto