Kdy a proč sáhnout po elektronické cigaretě?

Kouříte již několik let a chtěli byste se tohoto nepříjemného zlozvyku zbavit nebo jej alespoň částečně omezit? Velkým pomocníkem je elektronická cigareta. Vyzkoušejte ji a dejte šanci i nikotinovým sáčkům. Podívejte se s námi na výhody jednotlivých výrobků.

 

Jak přestat kouřit

Chcete přestat kouřit, protože vidíte nevýhody klasických cigaret? Rozhodně mezi ně patří škodlivé zdravotní účinky, nepříjemný zápach i žloutnoucí prsty a zuby. Přestaňte s kouřením postupně a nesnažte se vše vyřešit třeba za týden. Pokud kouříte již několik let, vaše tělo je zvyklé na určitý příjem nikotinu. Skvělým pomocníkem může být elektronická cigareta nebo nejnovější trendy v podobě nikotinových sáčků.

 

Začněte pozvolna

Nejdříve se snažte snížit příjem nikotinu. Vyberte si z široké nabídky nikotinových sáčků, kde si sami vyberete obsah nikotinu. Nikotinové sáčky navíc můžete užívat i v práci, v dopravě nebo dokonce v letadle. Stačí si je pohodlně vsunout do úst a nechat nikotin působit. Stejně tak vyzkoušejte elektronickou cigaretu, která vás pomalu, ale jistě zbaví závislosti na kouření klasických cigaret. Překvapí vás, že velmi brzy vám klasické cigarety dokonce přestanou chutnat.

 

Výhody elektronické cigarety

Výhodou elektronických cigaret je zbavení se nepříjemného zápachu. Je to dáno tím, že tyto cigarety nespalují tabák. Kromě zápachu také eliminujete vdechování dehtu, který je zdraví škodlivý. Elektronická cigareta vás potěší jednoduchým a rychlým použitím. Vybrat si můžete z množství oblíbených příchutí a také zvolit e-cigaretu v moderním designu. Vyzkoušejte jednorázové nebo dobíjecí elektronické cigarety.

 

Proč jste závislí na nikotinu

Víte, proč jsou pro vás klasické cigarety tak lákavé? Obsahují totiž nikotin, který na mnohé působí uklidňujícím dojmem. Nikotin vám pomůže zklidnit se při nervozitě, pomáhá vám zvládnout úzkosti a nepříjemné situace, kdy se cítíte nekomfortně. Pokud je pro vás nikotin nepostradatelným každodenním společníkem, vyměňte klasické cigarety za elektronické, případně vyzkoušejte nikotinové sáčky.

Používáme ověření věku Adulto