Užijte si léto – vyzkoušejte nejen nikotinové sáčky

Je pro vás představa léta a času stráveného za volantem stresující? Poradíme vám, jak si léto užít v případě častého cestování. Vyzkoušejte nikotinové sáčky, které dokážou zcela nahradit klasické cigarety.

 

Proč nikotinové sáčky

Velkou výhodou nikotinových sáčků je skladnost, jednoduché a rychlé použití, a to včetně diskrétnosti. Když nebudete chtít, nikdo v okolí nemusí vidět, že si právě užíváte svou dávku nikotinu. Vyberte si sáčky podle jeho obsahu, ať už vám stačí třeba 5 mg nikotinu, nebo potřebujete pořádnou nálož v množství 50 mg nikotinu.

 

S čím nikotin pomáhá

Přínosy nikotinu spočívají v postupném vstřebávání do těla, kdy budete mít pocit, že si užíváte svou klasickou cigaretu, jak jste zvyklí. Využijte nikotinové sáčky k tomu, aby vám pomohly při odvykání kouření. Vyhnete se tabáku, dehtu a dalším zdraví škodlivým látkám, které cigarety obsahují.

 

Nikotin na cestách

Pokud si chcete zpříjemnit letní cestování, vyzkoušejte nikotinové sáčky, případně dejte přednost elektronické cigaretě. Díky těmto moderním způsobům, jak si užít nikotin, se zbavíte nepříjemného zápachu s cigaret, nebudete muset řešit, kde je možné kouřit a kde je to zakázáno. Vyhnete se také žloutnoucím prstům, nehtům a zápachu z vlasů nebo oblečení.

 

Zásoby s sebou

Pokud se chystáte na dovolenou, kromě balení oblečení a dalších nutností, si přibalte také nikotinové sáčky. V tomto případě oceníte to, že sáčky neobsahují tabák, nevztahuje se na ně limit, kolik si jich můžete přibalit s sebou.

 

Omezení při cestování

Co se týče klasických cigaret, doutníků nebo třeba žvýkacího tabáku, tak je limit stanoven na hranici 1 kilogramu. V tomto případě to je zhruba 800 ks cigaret, případně menší množství, podle konkrétní váhy. Do této hranice se pak vleze zhruba 200 ks doutníků. Co se týče zmíněného kilogramu tabáku, jedná se o zhruba 50 – 75 balení žvýkacího tabáku.

Používáme ověření věku Adulto