E-cigarety LIO NANO

Zbavte se klasického kouření, které je nepříjemným zlozvykem a mnohdy vám nepříjemně komplikuje život. Vyměňte klasickou cigaretu za moderní e-cigaretu. Vyzkoušejte znacku LIO NANO, která vás zaujme svým designem, ale také jednoduchým použitím.

 

Proč e-cigarety

Kouření už nemusí být otravným zlozvykem, který vás donutí stát před kanceláří v dešti. Zapomeňte na hledání místa, kde je kouření ještě dovoleno, a vyzkoušejte e-cigarety. Těšit se můžete na příjemný zážitek, chvilku sami pro sebe a relaxaci s cigaretou, která vám i okolí bude vonět. Zvolte si oblíbené ovocné aroma, případně dejte přednost zajímavým směsím.

 

Vyzkoušejte LIO NANO

Hledáte design, jednoduché použití a praktickou stránku elektronické cigarety? To vše v sobě spojuje jednorázová elektronická cigareta LIO NANO. Kapacita baterie je 500 mAh, těšit se tedy můžete až na 600 potáhnutí.

 

Design i praktická stránka

Oceníte krásné ploché tělo a křivky e-cigarety, která se pohodlně vejde do každé kapsy, kabelky nebo tašky. Vezměte si s sebou tohoto elegantního společníka do kanceláře, ale klidně i na cesty.

Slyšeli jste už o tom, že jsou e-cigarety kouřením budoucnosti? Zbavte se nepříjemností, spojených s klasickým kouřením. E-cigarety neobsahují dehet, LIO NANO je pro vás tím pravým řešením.

 

Jednoduché použití

Nemusíte se bát složitého použití. U elektronické cigarety to zvládne každý. Stačí ji jednoduše vybalit z krabičky a pohodlně vapovat. E-cigareta obsahuje náplň, nebo také liquid, a to o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20 mg/ml. Tento typ jednorázové e-cigarety se nedoplňuje ani nedobíjí.

 

Nechte se okouzlit vůní a chutí

Vyberte si oblíbenou příchuť a po využívání ji klidně obměňte za jinou. Mezi oblíbené příchutě patří například kombinace jahod a kiwi, případně vyzkoušejte letní osvěžení se Strawberry Ice. Na své si přijdou i milovníci příchutě ledového banánu, mix lesních plodů nebo třeba chuť sladkého lízátka v příchuti Rainbow Candy. Pozvedněte kouření na novou úroveň a užijte si nové a ojedinělé příchutě. Budete překvapeni příjemným aroma a silnou chutí.

Používáme ověření věku Adulto