Skladování nikotinových sáčků a do kdy spotřebovat otevřené balení

Oblíbili jste si nikotinové sáčky a chcete vědět vše o jejich použití? Poradíme vám, jak sáčky skladovat a jak rychle je spotřebovat. Inspirujte se ověřenými tipy a radami a užijte si svou zaslouženou chvilku relaxace.

 

Jak skladovat nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky je vhodné skladovat při stálé pokojové teplotě. Nemusíte se bát, že by se sáčky zkazili nebo byste si je nemohli s sebou vzít třeba na dovolenou. Mějte je vždy dostupné po ruce, ať už jste v práci nebo na cestách. Nikotinové sáčky se pohodlně vejdou do kapsy, do batohu, ale klidně je mějte v šuplíku v kanceláři.

 

Skladování v ledničce

Pro lepší účinek nikotinu a delší trvanlivost doporučujeme skladovat nikotinové sáčky v ledničce. Vychutnejte si tak svou oblíbenou příchuť a dopřejte si svou potřebnou dávku nikotinu. Výhodou nikotinových sáčků je také jejich diskrétnost, kdy ostatní ani nemusí vědět, že je zrovna používáte.

 

Do kdy spotřebovat

Otevřené balení je vhodné spotřebovat nejdéle do jednoho týdne od otevření. Nebojte se vyzkoušet víc příchutí, případně se podělte s přáteli. Otevřená balení je také dobré skladovat v letním období v ledničce. Podpoříte tak nejen plnou chuť nikotinových sáčků, ale také si užijete silnější a kvalitnější účinek sáčků. Do lednice se sáčky s nikotinem hodí i pro jejich delší trvanlivost a stálou sílu nikotinu.

 

Proč vyzkoušet nikotinové sáčky

U nikotinových sáčků oceníte možnost použití téměř kdekoliv. Nemusíte řešit pracovní pauzu na kouření, zbavíte se stresu při cestování a použít je můžete například i v letadle. Nikotin vám pomůže proti nervozitě, stresu a dokáže vás velmi rychle uklidnit. Využijte jej vždy, když budete mít chuť na klasickou cigaretu.

 

Nahraďte klasické cigarety

Nikotinové sáčky jsou skvělým způsobem, jak se postupně odnaučit kouřit. Začněte klasickou dávkou nikotinových sáčků s obsahem nikotinu, na jaký jste zvyklí. Postupně ubírejte, až zjistíte, že kouření vůbec nepotřebujete. Pro pocit relaxace a uklidnění můžete vyzkoušet i oblíbenou e-cigaretu, kdy si užijete plnou chuť a příjemné aroma. Už žádné kouření, po kterém vám žloutnou prsty a je nepříjemné svým zápachem pro vás i pro okolí.

Používáme ověření věku Adulto