Jak fungují e-cigarety s technologií POD systém

Oblíbili jste si elektronické cigarety a chcete vyzkoušet nejen různé příchutě, ale také moderní technologie? Sáhněte po e-cigaretách s technologií POD systém. Užijte si tak příjemný zážitek z vapování.

 

E-cigarety s technologií POD systém jsou malé, přenosné a snadno ovladatelné. Využijete je nejen k praktickému použití téměř kdekoliv, ale budou také jedinečným designovým prvkem. Jejich použití vám bude připomínat klasické cigarety.

 

POD systém se skládá ze dvou částí:

  • Baterie - poskytuje energii pro žhavící hlavu.
  • POD - obsahuje žhavící hlavu, nádržku na e-liquid a náustek.

 

PODy mohou být jednorázové nebo znovuplnitelné. Jednorázové PODy obsahují předplněný e-liquid a žhavící hlavu, která je neměnitelná. Po spotřebování e-liquidu se POD vyhodí. Znovuplnitelné PODy obsahují nádržku na e-liquid a vyměnitelnou žhavící hlavu. 

 

Další výhody POD systémů

  • Přenosné a malé e-cigarety
  • Snadné a intuitivní ovládání
  • Ideální způsob, jak přestat kouřit klasické cigarety

 

ELF BAR POD SYSTEM

Dobíjecí POD e-cigareta ELF BAR ELFA má objem 2 ml a vydrží alespoň na 600 potáhnutí. Příchutě jsou autentické a velmi povedené. Oceníte malou, lehkou a snadno použitelnou e-cigaretu, která vám zaručí komfort při vapování. Vybrat si můžete z různých příchutí, včetně tabáku, mentolu a ovoce. Je také k dispozici ve vámi zvoleném množství nikotinu, takže si můžete najít tu správnou pro své potřeby.

 

ELF BAR RF350 

ELF BAR RF350 představuje miniaturní a cenově dostupnou elektronickou cigaretu s minimalistickým vzhledem a skvělým výkonem. Oceníte kapesní e-cigaretu, kterou si můžete vzít kamkoliv. ELF BAR RF350 je opakovaně nabíjecí elektronická cigareta s POD systémem. Jedná se o cenově dostupné zařízení, které je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří hledají jednoduchou a snadno použitelnou e-cigaretu.

Používáme ověření věku Adulto