Jak správně používat elektronickou cigaretu

Zapomeňte na klasické cigarety, které jsou nepříjemné zápachem, nemůžete si je dopřát všude a navíc už téměř vyšly z módy. Vyzkoušejte elektronickou cigaretu, ať už si vyberete jednorázovou nebo nabíjecí e-cigaretu. 

 

Proč e-cigareta

Nejenže se vyhnete nepříjemnému zápachu z klasické cigarety, ale navíc se vyhnete i nepříjemným látkám, které vznikají při klasickém kouření. Při hoření totiž vzniká dehet, oxid uhelnatý, ale také další karcinogenní látky. U e-cigarety si můžete vybrat, zda bude obsahovat nikotin, případně vyzkoušejte variantu bez něj. 

 

Pro koho se hodí

E-cigaretu využijete hlavně v případě, že chcete skončit s klasickým kouřením. Můžete začít pozvolna snižovat dávku nikotinu, až se dostanete k občasnému kouření, případně vapování zcela bez nikotinu. Pokud se chcete zbavit své závislosti můžete vyzkoušet také nikotinové sáčky, díky kterým bude váš zlozvyk minulostí.

 

Výhody e-cigarety

Elektronickou cigaretu můžete použít například v hospodě, restauraci, ale také v kavárně nebo v oblíbeném baru. Často je možné použití i na pracovišti, vše záleží na domluvě a toleranci. Výhodou této e-cigarety je eliminace zápachu, kdy neobtěžujete své okolí. Nikomu neškodíte ani pasivním kouřením, vaše oblečení ani bytové textilie nebudou zapáchat a žloutnout.

 

Vyberte si správně

Vyzkoušejte různé příchutě a zjistíte, že už pro vás nebude klasická cigareta ničím zajímavým a lákavým. Vybírat můžete také podle vzhledu. Sáhněte například po jednorázové  e-cigaretě od značky Aroma King s elegantním designem, případně dejte přednost nabíjecí e-cigaretě, díky které si vychutnáte svou pravidelnou dávku nikotinu.

 

Jak e-cigaretu používat

Při potahování e-cigarety na to jděte pomalu. Nejdříve jednu až dvě sekundy potahujte, poté aromatickou páru poválejte na jazyku a až poté šlukujte do plic. Jen tak si vychutnáte plnou chuť vámi zvolené příchutě. Směřujte e-cigaretu vždy dolů špičkou, aby liquid lépe stékal na atomizér a vytvářel tu správnou páru.

Používáme ověření věku Adulto