Jak vybrat elektronickou cigaretu

Chcete přestat s klasickým kouřením a nevíte, jak na to? Vyzkoušejte přechod na e-cigaretu a postupně se můžete dostat až k tomu, že zcela omezíte nikotin. Poradíme vám, jak na to.

 

Cesta od klasických cigaret

Začínejte vždy postupně, rozhodně nepřestávejte den ze dne, a to obzvlášť v případech, kdy kouříte jednu až dvě krabičky denně. Nejdříve postupně snižujte denní dávku cigaret. Pokud byste přestali kouřit ze dne na den, můžete to vydržet třeba týden nebo dva, ale hrozí šance, že se ke klasickým cigaretám zase brzy vrátíte. Pokud začnete s postupným omezováním cigarety, nemusíte se tak bát návratu k cigaretám.

 

Proč e-cigareta

Nejen při přestávání s klasickým kouřením dejte raději přednost e-cigaretě. Elektronickou cigaretu oceníte i v případě, že nechcete být cítit nepříjemným kouřem, nechcete mít žluté zuby a neustále špinavé a zažloutlé prsty a nehty. Pokud kouříte klasickou cigaretu doma, musíte vědět, že kouř z bytu nebo domu dostanete jen těžko a většinou se ukládá v nábytku i ve zdech, a to po několik desítek let.

 

Kouření na víc místech

E-cigareta je skvělou volbou i v případě, kdy nechcete hledat místo vhodné ke kouření. Ostatní nekuřáci jsou k e-cigaretám benevolentnější, protože jim mnohdy také příjemně voní, například ovocným nebo sladkým aroma.

 

Jak vybrat

Vyberte si z široké škály značek, od vapovacích per značky AROMA KING, přes ELF BAR až po oblíbenou značku KURWA. Je na vás, zda si zvolíte e-cigaretu s nikotinem nebo bez. Klidně si vychutnejte jen čistou ovocnou chuť, bez zbytečností. Stejně tak můžete pohodlně doplnit svou potřebnou dávku nikotinu.

 

Je na vás, zda zvolíte elektronickou cigaretu nebo vyzkoušíte nikotinové sáčky. Ty vám slibují diskrétní použití a velmi rychlé navození pocitu klidu a uvolnění. Nikotinové sáčky můžete aplikovat i v kanceláři, na poradě nebo například při cestování letadlem, případně jiným dopravním prostředkem.

Používáme ověření věku Adulto