Co jste nevěděli o nikotinových sáčcích

Hledáte vhodnou alternativu ke kouření klasických cigaret? Vyzkoušejte nikotinové sáčky, díky kterým si můžete dopřát svou dávku nikotinu téměř kdekoliv, a to aniž by o tom kdokoliv věděl.


Nikotinové sáčky

Jedná se o malé sáčky, které obsahují nikotin a další látky, které se vkládají pod horní ret a mohou být použity k poskytnutí uklidňujícího efektu nikotinu. U žvýkacího tabáku, který ale na rozdíl od nikotinových sáčků, jak již název napovídá, obsahuje tabák se můžete setkat také s názvy jako “snus” nebo také “snuff”. Zapomeňte na klasické kouření a nahraďte jej sáčky, případně vyzkoušejte elektronické cigarety

 

Co sáčky obsahují

Nikotinové sáčky se často vyrábějí z přírodních vláken, které jsou naplněny nikotinem a dalšími látkami, jako jsou přírodní aromata a umělá sladidla. Složení je dokonale vytvořeno tak, aby vám poskytlo opravdu příjemný zážitek. Sami si můžete vybrat podle ovocných i dalších příchutí, stejně tak je na vás volba, týkající se množství nikotinu. 

 

Výhody oproti klasickému kouření

Mezi velké výhody rozhodně patří absence zápachu. Nikotinové sáčky nevytvářejí zápach, takže nemusíte řešit zápach ve svém dechu, na oblečení, ale ani v místnosti. To vám umožňuje použít nikotinové sáčky téměř kdekoliv. Jednoduše si je vložíte pod ret, ať už jste v práci, v autě nebo třeba v letadle.

 

Tato alternativa kouření s sebou přináší i další výhody. Nikotinové sáčky neobsahují karcinogenní látky, které se uvolňují při kouření tabákových výrobků. Dejte si však pozor na nadměrné užívání, a to hlavně při vysokém obsahu nikotinu. 

 

Vybere si každý

Nikotinové sáčky jsou k dispozici v různých chutích a množstvích nikotinu, což vám umožní, abyste si našli to nejlepší. Vyberte si to, co vám vyhovuje a vyzkoušejte tento trendy způsob, jak se zbavit nervozity, stresu a užít si příjemný pocit euforie a klidu.

 

Používáme ověření věku Adulto