HHC-P - Vyzkoušejte nový kanabinoid

HHC-P, neboli hexahydrokanabiphorol, je nově objevený kanabinoid, který vzbuzuje zájem v oblasti konopných produktů. Je synteticky vyroben z HHC (hexahydrokanabinol) a vykazuje slibné vlastnosti s potenciálními terapeutickými i rekreačními využitími.

 

Co víme o HHC-P?

Jedná se o polosyntetický kanabinoid, který neexistuje přirozeně v rostlinách konopí. Má podobnou strukturu jako THC (tetrahydrokanabinol), ale s některými klíčovými rozdíly. Předpokládá se, že je až 10x silnější než HHC a 30x silnější než THC. Má potenciální analgetické, protizánětlivé a anxiolytické vlastnosti.

 

Výhody HHC-P

Vybrat si můžete HHC-P liquidy, vapovací jednorázová pera, vapovací cartridge, ale také HHC-P květy. Odměnou vám může být úleva od chronické bolesti a zánětů. Mezi účinky této látky patří také euforie, zvýšená tepová frekvence a zlepšení nálady. Zkoumá se také potenciální pomoc při úzkosti a depresích.

 

Proč HHC-P vyzkoušet

Pokud hledáte alternativní kanabinoid s potenciálními terapeutickými a rekreačními účinky budou tyto produkty právě pro vás. Zajímáte-li se o nejnovější vývoj v oblasti povolených konopných produktů vyzkoušejte HHC-P po fyzické aktivitě nebo třeba před spaním.

 

 

  • Soustředění

 

HHC-P by mohl být užitečný pro zlepšení soustředění a produktivity. Předpokládá se, že stimuluje mozkovou aktivitu a podporuje jasné myšlení.

 

 

  • Uklidnění

 

HHC-P by mohl také fungovat jako mírné sedativum a anxiolytikum. Mohlo by tak pomoci s úzkostí, stresem a nespavostí.

 

 

  • Bolest

 

HHC-P by mohl mít analgetické vlastnosti a zmírňovat tak chronické bolesti a záněty.

 

 

  • Chuť k jídlu

 

HHC-P by mohl stimulovat chuť k jídlu, což by mohlo být užitečné pro osoby s nechutenstvím nebo podvýživou.

 

 

  • Epilepsie

 

Stejně jako THC-B, i HHC-P by mohl mít potenciál pro zmírnění symptomů epilepsie.

Používáme ověření věku Adulto