Nikotinové sáčky s neslušným jménem

V široké nabídce nikotinových sáčků dej přednost značce Kurwa, kterou jsme rozdělily na jednotlivé edice. Vychutnat si tak můžeš edice CBD, Brutal, Collection, Fatality nebo To Go. Vyber si podle síly nikotinu, konkrétní chuti nebo dej přednost své ověřené klasice a oblíbené příchuti i množství nikotinu.

 

Proč nikotinové sáčky

Kouření klasických cigaret dávno vyšlo z módy. V současnosti jsou hitem nikotinové sáčky. Užiješ si je téměř kdykoliv. Hodí se do kanceláře, do letadla nebo klidně i do divadla. Dopřej si svou dávku nikotinu pohodlně a bez zbytečných obtíží, a to třeba právě teď.

 

Nikotinové sáčky Kurwa

Výrobcem těchto sáčků je firma Flavour Labs KFT. Tyto nikotinové sáčky zakoupíte v několika příchutích, které si tě získají. Obsah nikotinu můžeš zvolit od 8 mg v sáčku, až po „brutálních“ 50 mg v sáčku.

 

Kurwa Brutal

Vyber si z několika druhů příchutí a vyzkoušej sáček s obsahem 50 mg nikotinu! Pokud chceš zažít opravdovou sílu nikotinových sáčků, sáhni po edici Kurwa Brutal.

 

Kurwa Collection

V této edici si užiješ nikotinové sáčky s obsahem 16 mg nikotinu v sáčku, které jsou dostupné v pěti chuťových mixech. Ochutnej oblíbený mix hroznového vína a černého rybízu. Vyzkoušej příchuť lesního ovoce, sáhni po voňavém mixu jahody a vanilky. Bavit tě bude také kolekce, kde hraje hlavní roli mango nebo kola s třešněmi a vanilkou.

 

Kurwa Fatality

Další edicí nikotinových sáčků je Kurwa Fatality. Vyber si až z 12 skvělých mixů. Obsah nikotinu je 32,8 mg na sáček. Vyzkoušej oblíbenou příchuť brusinek a třešní nebo sáhni po příchuti energy drinku nebo žvýkaček.

 

Kurwa to go

Skvělou možností, jak si užít naplno výhody nikotinových sáčků je Kurwa To go. Vyber si ze tří oblíbených příchutí, kam patří Ice Berry mix, Menthol Peppermint Eucalyptus nebo Ice Lemon and Strawberry. Na cesty, do práce, ale i kamkoliv jinam si vyber sáček s obsahem 8 nebo 16 mg nikotinu v sáčku.

 

Kurwa CBD

Za zkoušku rozhodně stojí i nikotinové sáčky Kurwa s CBD. Těšit se můžeš na extrémní nálož nikotinu, který je až 50 mg v sáčku. Obsah CBD je 10 mg v sáčku.

Používáme ověření věku Adulto