Vyzkoušejte jednorázové e-cigarety!

Slyšeli jste už o jednorázových elektronických cigaretách? Jedná se o pohodlný způsob kouření, který neomezuje vás ani vaše okolí. Velkou výhodou e-cigaret je jednoduché a rychlé použití, moderní design a možnost vybrat si oblíbenou příchuť. Vyzkoušejte i vy jednorázové elektronické cigarety.

 

Jak to funguje

E-cigarety nespalují tabák, tudíž nezpůsobují nepříjemný zápach jako klasické cigarety. Použití je velmi jednoduché, stačí rozbalit krabičku a užít si svou zaslouženou pauzu. Kapacita baterie je až 550 mAh, což hravě vystačí až na 700 potáhnutí. Jednorázová e-cigareta nelze doplňovat ani dobíjet.

Zaručená kvalita a skvělé příchutě!

Vybrat si můžete například značky e-cigaret Aroma King, případně vyzkoušet e-cigaretu Salt Switch nebo třeba Killa Switch.

  • Aroma King

Oblibě se těšící značka Aroma King vám představí výrazné příchutě, po kterých budete sahat opakovaně. Dejte svému vapování zcela nový rozměr a užijte si kvalitu, nadčasový design i krok k modernímu stylu kouření. Uvnitř e-cigarety se skrývá náplň, které se říká liquid, v tomto případě o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20mg/ml.

  • Salt a Killa Switch

Stejně tak značky e-cigaret Salt Switch a Killa Switch jsou dostupné v příchutích, které vám budou chutnat. Kapacita baterie je 350-370 mAh, takže vydrží alespoň na 450 potáhnutí. I použití této značky e-cigaret je jednouché a rychlé. Opět stačí vybalit z krabičky a užít si naplno každé potáhnutí. Uvnitř cigarety je liquid o objemu 2 ml. Obsah nikotinu je 20mg/ml.

Výhody e-cigaret

Oproti klasické cigaretě se použitím e-cigarety zbavíte nepříjemného zápachu a žloutnutí rukou i zubů. Výhodou těchto e-cigaret je také eliminace hoření, kdy se do těla nedostávají škodlivé látky, jako z klasických cigaret. E-cigarety obsahují nikotin, ale neobsahují dehet, který škodí zdraví. Výzkumy dokonce potvrdily, že kouřením klasických cigaret se do těla, konkrétně do plic, dostává téměř 5000 nebezpečných látek. E-cigareta obsahuje až o 99% škodlivých látek méně.

Proč ji vyzkoušet

Vyzkoušejte e-cigaretu, pokud nechcete obtěžovat své okolí a rodinu nepříjemným kouřem a zápachem z klasických cigaret. Jediné, co budete cítit u e-cigarety je příjemná vůně liquidu, podle zvolení konkrétní příchutě. E-cigareta pomáhá také při odvykání kouření. Je zároveň designovým prvkem a její držení bude pro vás příjemné. Sami si navíc můžete vybrat jednu ze skvělých příchutí nebo je postupně vyzkoušet všechny!

Používáme ověření věku Adulto